For at blive medlem af foreningen, skal du møde op til vores træning og køre med. Skriv evt. til os her på siden under Kontakt eller via FaceBook.

Når man ønsker at være medlem, får man en invitation til vores forening af en træner. Denne invitation er et link til vores forening og du kan derefter oprette en bruger og hente en app til din telefon. Trænerne kan i denne app planlægge og koordinere aktiviteter og du kan som medlem nemt til- og framelde dig træninger. Man kan også se mødested, tidspunkter og turen der køres (kort+GPS fil).

Det koster 250 kr. pr. halvår at være medlem og betalingen foregår via app’en / MobilePay. Der er reduceret betaling, så hvis man tilmelder sig midt i en periode, betaler man for resten betalingsperioden, baseret på antal uger der er tilbage (Min. 50 kr.). For dette beløb får man f.eks.:

  • Tilskud til klubtøj fra Alé (PR-R serien)
  • Rabat hos vores sponsorer
  • Planlagte træninger
  • Planlagte events i løbet af året, hvor der vil være tilskud

Her er vores app, hvor der er vist en træning “I morgen”:

Herunder ses den side, som man får vist, når man modtager et link fra en træner. Link skal åbnes på en computer eller i en mobil browser i “Standardwebsite” eller “Desktop Site” view. Du får en side hvor der står “Hov, du kan ikke tilgå vores…“, hvis du prøver i en mobil browser.

Udfyld Fornavn og Efternavn, med dit korrekte navn eller login med Facebook login, da dit navn vil vises i appen og ses af andre medlemmer.